Sct. Mathias Ure Guld

3D Inventar har i sommeren 2014 haft et fantastisk spændende og udviklende samarbejde med arkitekt firmaet VE2 fra Århus, om renovering og nyindretning af  Sct. Mathias Ure Guld i Centret, Viborg.

Ejerne havde fra start et meget klart ønske om at skabe en stærk identitet for forretningen og skille sig ud i centret. Det er bla. opnået ved et indretningskoncept med få, men velvalgte kvalitetsmaterialer som hvidpigmenteret  eg, lyse sandfarvede klinker med accenter i sort og diske/podier i Corian. Hele facaden er f.eks. beklædt med egefiner med hvidpigmenteret lak, så butikken fremstår som en smuk ”træ-æske” midt i centret.

Mest iøjenfaldende er dog uden tvivl butikkens benyttelse af højteknologiske elementer, som er vores første opgave af den art. For det første en 4 x 2,3 meter fladskærm mod centrets rulletrappe, ved begge udgange to specialfremstillede udstillingspodier til 3D-film og i butikken to glasskabe med transparente tv-skærme, der gør præsentation af varer og brands helt unik og sidst, men ikke mindst, fanger folks opmærksomhed – også på lang afstand. Sct. Mathias Ure Guld fremstår efter renoveringen som et stærkt og samlet hele, med omtanke for en unik præsentation af varer og brands i shop-in-shop løsninger. Det er med stolthed vi har været med til at levere en opgave, hvor vi er så meget ’fremme i skoene’ og kan være stolte over resultatet.