Henrik Ørsnes, Ålborg

Med ønsket om en ny butiksindretning har arkitekten Anne Boysen, i tæt samarbejde med Guldsmed Henrik Ørsnes, designet en butik, der tager sit udgangspunkt i en shop-in-shop løsning med produkter fra Schrouples.

Allerede tidligt i designfasen blev 3D Inventar inddraget for at sikre at de praktiske ting, som f.eks. kassefunktioner, indpakningsborde, præsentation og ikke mindst materialevalg, fungerede optimalt.

Efter endt design har 3D Inventar stået for en komplet produktion og implementering af butikken, der bl.a. har energivenlig LED belysning i højeste kvalitet, for at sikre et naturligt lys i butikken.

Alle montre er forsynet med låse, der er kodet til egen nøgle. Det gælder også montre fra andre leverandører. Dette sikre en nem adgang og betjening for butikkens personale.

Facade og bagvæg er opbygget i sort plade og efterfølgende beklædt med massive lister af egetræ. På bagvæggen er der desuden monteret logo med blank chrome overflade, der også passer til lamperne over disken. Glasset mod butikkens facade er udført i sikkerhedsglas.

Inventaret er malet i en ekstrem holdbar silkemat hvid og på kassedisken er der monteret en super flot corianplade.